Van egy rólam alkotott képed és nekem is van egy. Melyik a valódi ? Melyik az igazi ?
Talán egyik sem az.

A családom szerint a legerősebb ember vagyok akit valaha ismertek. Mert képes vagyok bármikor megújulni. Mert bármilyen nehéz helyzetben jól helytállok! Mindig tudok másokat motiválni és szerintük pontosan tudom mikor mi a helyes! Szerintük talán szuperhős vagyok!

Szerintem nem, és ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik! Valóban igaz amilyennek látnak. De mi zajlik a színfalak mögött ?

Mindenki igyekszik a legszebb, legjobb formáját mutatni amikor feltesz egy képet magáról a fb-ra vagy bárhová, de ez csak illúzió, a valóság teljesen más!

Néha meggyötör az élet, térdre kényszerít vagy a földbe döngöl és keresed az utad, de nem tudod még hogyan tovább. Csak azt látod, hogy más éli azt az életet amit szeretnél, más ül az autódban és más lakik a házadban. Egyre csüggedtebb leszel és egyre nehezebben éled meg a napokat.

Lehet, hogy anyagi problémáid vannak, lehet párkapcsolati vagy épp a gyermekeddel élsz át nehéz időszakot, de az is lehet, hogy épp elvesztettél mindent. Bármi is a problémád mindig lehet kiutat találni! Hidd el tudom miről beszélek és tudom, hogy mindenkinek a saját problémája a legnagyobb!
Mindannyian másképp éljük át ezeket a nehéz időszakokat és nagyon nehéz újra talpra állni.

Van aki alkoholista lesz, van aki droghoz fordul és ki tudja még mik jöhetnek szóba.
De minél lejjebb engeded magad, annál mélyebbről kell visszaküzdened magad !!!!

Sok mindent megértem már és sokszor sikerült újrakezdenem. Ehhez persze elsősorban erős akaratra volt szükségem! Soha életemben nem voltam berúgva és más hasonló csillapítókkal sem éltem, pedig lett volna rá alkalmam sokszor.

A leges legnehezebb számomra a jelenlegi állapot, mikor is 30 év vendéglátás után rájöttem, hogy valami egészen mást szeretnék csinálni! A gond csak az, hogy elképzelésem sincs, hogy mit!!!

Tegnap estére szétestem, vigasztalhatatlan voltam, a férjem kétségbe esett, mert tudja jól, sosincs gond míg én azt nem mondom! De most volt! Illetve nem, csak én láttam túl borúsan mindent.
Öt hónapja vagyok itthon és ez a semmittevés kikészít, még akkor is, ha folyton elfoglalt vagyok és mindig van mit csinálnom, de azt gondolom többre vagyok hivatott!

De hát mire jó egy nagy család! Szép sorban, először Apa, aztán a Mini végül minden gyermekem felhívott aki már nem lakik itthon és mindenki a maga módján megpróbált helyre rakni!
Így aztán pár óra elteltével már újra tudtam nevetni és elhatároztam, holnaptól új élet kezdődik!!!

Tehát ma már nincs elhanyagolható feladat, nincs majd később elmosogatok, majd később rendet rakok. Mindent megcsinálok pontosan akkor amikor kell!

Egészen addig míg rá nem jövök, mi is az én fontos feladatom itt a földön folytatom és keresem az én utam. Talán segítek vele másnak is!A családomat pedig imádom, amiért mindig bíznak bennem, mindig tudják ha valami nem oké és mindig mellettem állnak!