Christina Mayer

A múltban rejlő érzelmek – II. kötet

Hiszek abban, hogy a lélek kapcsolata, sokkal több, mint amennyit tudunk róla, és valamiért egy előre kiszabott úthoz kapcsolódik! Nem hiszek a véletlenben, csak a sorsszerű véletlenben, és abban, hogy ha elfogadjuk ezt, és figyelünk az életünkbe érkező jelekre, akkor csak jó irányba tudunk haladni! De bármikor, ha letérünk a nekünk kiszabott útról, mindig kapunk „értesítést” – ne csináld! Ha pedig nem vesszük észre, akkor csak egyre rosszabb dolgok fognak történni velünk, míg a végén értetlenül nézünk körbe – hogyan kerültem ide? Aztán jön a fájdalom, a kesergés, az önsajnálat vagy önhibáztatás, de akármennyire fáj, és nehezen viselhető, tudnunk kell, hogy mindez csak a mi érdekünkben történik! Tudom, hogy nehéz ezt megérteni, főleg elfogadni, amikor pont életünk legnehezebb időszakát éljük át, de el kell hinnünk, hogy ez így működik! Sok év múlva, amikor visszatekintünk, látni fogjuk az összefüggéseket, a valódi igazságot! 

Nekem a múltamban tett utazásom, segített megérteni a történések mögötti összefüggéseket, és ma már tudom, hogy mi miért történt velem. Ebben a kötetben legszebb éveimről írok, az álmaim beteljesüléséről, a gyermekeim születéséről, arról, hogyan változtam, milyen küzdelmeim voltak, milyen trükköket alkalmaztam gyermeknevelés terén. Ugyanakkor írok az önmagammal vívott harcokról is, melyek belső félelmeimből születtek, ám valamiért mindig segítettek a megoldásban. 

És a nagy kérdés! Mi a hosszú boldog házasság titka? Hát ez az! Nincsenek benne titkok!

Olvass bele a II. kötetbe!

A múltban rejlő érzelemek - II. kötet ( részlet )

Egy 8 ágyas kórterembe kerültem, az első dolgom volt felkelni és elmenni mosakodni! 

Olyan koszosnak éreztem magam, szerettem volna megszabadulni az idegen kezek nyomaitól, és a rám száradt vértől. Az agyam rendkívül jól elképzelte ezt a folyamatot, a testem viszont még nem állt készen. 

Ahogy felültem, elkezdtem szédülni, mintha bentről valami folyamatosan rázott volna, reszkettem, de megvolt az elhatározás, hát elindultam, még ha lassan is, de gondoltam egyszer csak odaérek. A falnak támaszkodtam, amíg vissza nem nyertem az egyensúlyom. Az épület átmeneti szállása volt a szülészetnek, amíg az új épület készült, előtte sürgősségi osztályként működött, és borzasztó állapotban volt. Az idő nyűtte épület, nem csak romos, hanem igénytelen is volt. A folyosón lepedőkbe csavart hatalmas kupacokban álltak a mosásra váró ágyneműk, mindegyik csupa vér.

Az apró fehér csempével kirakott falakon mindenhol kosz és vérnyomok, a közös fürdő, amitől a tisztaságot reméltem, hasonló állapotban volt.

A félhomály, a rettenetes állapot, és a mindent átjáró, elrettentő szag, elriasztott és legszívesebben elszaladtam volna, hozzá sem érve semmihez.

De már nem voltam egyedül, már nem gondolhattam csak magamra! Nem tehettem azt, amit akartam, mert létezett egy nálam sokkal fontosabb az életemben, a kislányom.

Valaki, akiért félre tettem minden büszkeségem, igényem, és ismét megalkudva a helyzettel levettem a rám adott „szülő” ruhát, végignéztem magamon, eltűnt a hasam, helyette csak üresség maradt.

Beálltam a zuhany alá, becsuktam a szemem, s közben patakokban folytak a könnyeim. Porrá tört a lelkem, csonka lett a testem, kimerültem, a helyzetet, amibe kényszerültem, még ha életem legfantasztikusabb érzése is volt, megalázónak éreztem.

A könnycseppek végig suhantak két kezembe fektetett, fáradt arcomon, majd összefolytak a testemet lágyan simogató langyos vízzel.

– Kriszta, fejezd be! Azért vagy itt, mert szültél! Nem te vagy az első, más is volt már itt! Pár nap és mehetsz haza!

– Én ezt nem bírom! Olyan koszos minden! Nincs már hasam sem, és Robi sincs mellettem. Nem akarok itt lenni, haza akarok menni!

– Minden rendben lesz, pár nap és mehetsz haza! Szedd össze magad! Voltál már rosszabb helyzetben is, ez meg mégis csak egy csodálatos dolog, ami veled történt, nem?

– De igen. Annyira gyönyörű, és olyan nagyon szeretem! Mindent meg fogok adni neki, amire csak szüksége van!

Lassan összeszedtem magam, megmosakodtam, visszamentem a kórterembe, lepakoltam, utána kimentem az aulába ahol Robi még mindig várt.

Nem tudtam sokat fenn lenni, még gyenge voltam, de Robi ölelése melegséggel töltött fel, boldogságunk határtalan volt.

 

Megrendelés

Milyen formátumban szeretnéd?

Elérhető e-könyvként vagy nyomtatott formában

A múltban rejlő érzelmek - II. kötet

Nyomtatott könyv

Ára: 3.490,- Ft

A múltban rejlő érzelmek - II. kötet

E-könyv

Ára: 2.990,- Ft

A megrendelés menete

1. lépés

Válassz formátumot és kattints a megrendelés gombra!

2. lépés

Tedd kosárba a terméket és a Pénztár oldalon kifizetheted.

3. lépés

A banki átutalás beérkezése után máris küldjük a könyvet számodra!