Érezted már azt, hogy bármilyen jól is mennek körülötted a dolgok, mégsem találod a helyed? Nyilván, ha rosszul az még rosszabb!
Hiába a sok örömforrás, a család, a kis kedvenc, az elismert munka, a szép ház, autó, már szinte semminek nem tudsz örülni, és bezárkózva, szomorúan telnek a mindennapok?

Mindenki azt kérdezi, mi a bajod, de most először te magad sem tudod a választ, és ettől persze csak még szarabbul érzed magad!Néha fellelkesülsz, de ez hamar elmúlik. Sokszor nézed a régi fotókat, amin olyan boldognak tűnsz, pedig pontosan tudod, hogy akkor sokkal rosszabb volt az életed mint most!

Mindennap egyforma monoton, és csak azt szeretnéd tudniMIKOR LESZ ENNEK VÉGE????? MI A MEGOLDÁS!

Mióta tart ez? Gondolkodtál már azon, hogy valamin változtatnod kellene, de nem tudod min, és talán bátorságod sincs hozzá?Keresed az okokat és kifogásokat gyártasz a megoldásokra!

Az én véleményem az, hogy nem rontottál el semmit! Sőt szerintem nem is vagy egyedül ezzel a problémáddal!Tudom ez nem vigasztal! Ettől még semmi nem fog változni nálad!

Az én életemben ez az időszak nagyon hosszú volt! Nem írom le mennyi, mert megijedsz!Ugyanezek a gondolatok foglalkoztattak és csak azt éreztem valami nem jó!Valamin változtatnom kell! Sokszor azzal tereltem el a gondolataimat,hogy 10 x annyit dolgoztam, csak, hogy ne kelljen MAGAMMAL foglalkoznom!Olykor pedig inkább nem beszéltem senkivel, mert már csak megbántani tudtam még azokat is, akik a legfontosabbak számomra.

Borzasztóan szenvedtem és kerestem a kiutat!A neten találtam motivációs anyagokat, amiket szívesen hallgattam, gyakran napi 10 órában is! Sokféle előadó tesz fel hosszabb-rövidebb videókat, elkezdtem kiválogatni azokat, akik tudnak számomra segítséget adni.Nem lettem fanatikus, sem függő.Mindegyikből kiszedtem azokat a gondolatokat, amik a segítségemre voltakés lassan elkezdtem újra felépíteni magam!Azt gondoltam, nem kell nekem egy háztetőről leugrani készülni ahhoz, hogy tudjam változtatnom kell, és szintén nem kell semmilyen baleset, ahol kórházba kerülve szembesülök, hogy meg kell találjam, mi is az én utam!
 

       „Amíg az agyad működni tud, újra összerakhatod magad!”

Ezt a Titok című filmben hallottam, és talán ez volt számomra a legnagyobb inspiráció! Talán azért, mert láttam édesapám súlyos demenciájából való leépülését, az elmúlt két évben.

Az elmúlt tíz évtől nagyon sokat tanultam, összeszedtem mindenből a legfontosabbakat és a megszerezett tudást, használom.Nem lettem más ember, de okosabb, bölcsebb, nyitott új dolgokraés a tudás amit megszereztem, azzal szívesen segítek másnak.

Két dolgot kell biztosan tudnod!

Az első és legfontosabb: Ha az élet ( univerzum, isten, angyalok vagy bárhogy is hívod) azt akarta volna, hogy meghalj, akkor az elmúlt x életed során bármikor elvehette volna! Tehát: ÉLNED KELL – mert küldetésed van!
A második: Pont az első miatt, BIZTONSÁGBAN vagy, ezért ne félj semmitől!

Keresd az utad, a megoldás sokkal előbb ott lesz előtted, mint gondolnád!De ehhez nyitva kell tartanod a szemed!Mindennek, még a változásnak is vannak érési folyamatai! Ne sürgess semmit, csak fogadd el!