Boldog voltam ! Teli pozitív, jó érzésekkel ❤

Általában a környezetem úgy ismert, hogy a föld felett járok 2 m-rel, de most talán még a felhők fölé is kerültem. Az örök álmodozó 😊 ismét egy rózsaszín ködben úsztam, amiből azt gondoltam, semmi nem tud kizökkenteni.

De ! Miközben én dolgoztan az agyam is dolgozott, és mint általában, ellenem.
Fura ez a dolog, ha valami fantasztikusan jó, csodálatos dolog történik velünk, elkezdünk kételkedni, ürügyeket gyártani, megpróbáljuk kitalálni miért pont nekünk lenne ekkora szerencsénk ?
Nem igazán tanultunk meg elfogadni és kapni dolgokat és főleg örülni nekik. Sokkal szívesebben adunk inkább és amikor minket ér váratlan ,, ajándék ” nem tudunk vele mit kezdeni.
Persze sokkal egyszerűbb lenne, ha gyerekként mindenki úgy nőne fel, hogy a
,, tökéletes nevelést ” kapja és mire felnőtt lesz, mindig mindent pontosan tud kezelni és érteni. De mi a tökéletes ??????
Szerintem nincs jó és rossz gyerek, mint ahogy jó és rossz szülő sincs.
A szüleinktől mindig többet várunk el, pedig ők a  maguk módján a legjobbat adják.
Így válhattunk azzá akik vagyunk ☺ és egy idő után már csak tőled függ, hogy ki lett és lesz belőled.
Magabiztos, határozott, céltudatos, bátor, önfejű, konok mégis kedves, mosolygós, barátságos, megértő, szeretetre méltó és szeretni tudó ember. Én ilyen lettem !

Most pedig kicsit bizonytalan 😟

Biztos ez az igazság ? Ennyire egyszerű lenne?
Túl átlátszó a magyarázat amit kaptam ! Lehet van egy barátnője akivel még nem szakított és most fog………………    vagy nem is szakít vele !!???
Nem az nem lehet ! Ennyire nem lehetek rossz emberismerő !
Vagy lehet tényleg azért  volt ilyen mert előző este nem történt köztünk semmi, aztán berágott,  csak közbe mégse hagyna ki egy jó lehetőséget ?????
De Ő annyira más srác, mint akikkel eddig jártam !!!
Miért kell nekem mindent megkérdőjeleznem !??
Miért nem tudom elsőre elfogadni amit mond !!!??????

NA MOST MÁR ELÉG !!!!!!!!!!  Kriszta fejezd be !!!!!!!!

Egy kapcsolathoz, bizalom kell !!!! Ha ez nincs meg, semmit nem ér az egész, kár vele küszködni.
Tehát vagy bizalmat adsz, mégpedig feltétel nélkülit ! vagy hagyd a fenébe !!!!!!
Minden kapcsolat alapja a FELTÉTEL NÉLKÜLI BIZALOM ! csak erre lehet építeni !

Jó, oké, akkor elhiszem, elfogadom a magyarázatot es lezárom a kérdőjeleket.

Húúú ! Mennyivel jobban érzem magam ❤
És akkor mi lesz este ?? 💏 !! 😊
Nyilván egy-két szóból este lett és mindenkit lerázva elindultunk gyalog ! haza .
Az esti sétát a Balatonon már nem egyedül tettem, és volt holdfény és csillagok és lágyszellő és minden ami egy romantikus esti sétához kell.
Egymás kezét fogva sétáltunk szépen lassan. A szívünk szinte eggyé vált, a dobbanásaink összeértek. Csak mentünk és beszéltünk és be nem állt a szánk.

Nyilván a bizalomhoz őszinteség kell, így volt mit átbeszélnünk, hogy sehol ne maradjon kérdőjel és tudjuk mire építeni a kapcsolatunkat.
Mint kiderült, azért nem próbálkozott előbb  nálam, mert nem ,,egyedül” érkeztem a Balatonra! és csak miután ,,függetlennek” látott próbált közelebb kerülni hozzám.
Pedig én  ár az elején ,,függetlenítettem” magam ☺ pont érte ❤

Én sem szeretem a kavarós dolgokat, az őszinteséget szeretem. Bár néha előfordul, hogy nem úgy cselekszünk ahogy a saját szabályainkat felállítjuk, ezzel megbántva másokat 🙁 de törekedni kell arra, hogy ez ne forduljon elő.

Mielőtt a Balcsira mentem, volt egy fiatalon (16) kezdődő hosszú kapcsolatom, kisebb megszakítással, majdnem 4 év ! Már az eljegyzésen is túl voltunk !
Valamiért azonban egyik pillanatról a másikra azt éreztem, hogy megfulladok és már nem voltam boldog csak menekülni akartam. Nem tudtam honnan és hová és mielől.
Nem volt ok, nincs magyarázat csak a belső megérzésem tiltakozott minden ellen ami akkor körülvett.
Aztán valaki ,,küldött fentről” egy segítséget, egy másik fiút, aki kimentett ebből a helyzetből és leirányított a Balatonra.

Az esemény váratlan és lehetetlen volt és a mai napig talán érthetetlen.
Miért rúgsz fel egy 4éves kapcsolatot, egy eljegyzést az ismeretlenért ?
Nem tudtam és azóta sem tudok rá válaszolni. Egy biztos ! Az időzítés és az iránymutatás tökéletes volt ! Azóta is hálás vagyok érte, csakúgy mint azért, hogy volt bátorságom mindent feladva élni a lehetőséggel !

Ha az életem nem vesz ilyen fordulatot, talán sosem ismerem meg a nagy Ő-t .
Ezért is mondom mindig, hogy minden okkal történik az életedben !

És mivel fontos az őszinteség, ezt a témát is jó alaposan kitárgyaltuk 😉
Csak nyílt lapokkal játszottunk !

A kellemes esti séta végén elérkeztünk ,,a házhoz”  Még  csak 1 nap telt el azóta, hogy itt jártam, most mégis újból hatalmába kerített az a fura bizsergető érzés, egyfajta félelem, de olyan ami jól esett. Hevesen vert a szívem, remegett a lábam és nagyon vártam a folytatást.
A kedves bókoló szavaival teljesen elvarázsolt és egyre inkább azt éreztem, hogy a találkozásunk nem volt véletlen, inkább sorsszerű és elkerülhetetlen. Mintha nem is mi döntenénk róla, hanem valaki odafentről, mintha egy előre megírt forgatókönyv szereplői lennénk.

Mint két kis óvodás első napján az oviban, álltunk a ház előtt bátortalanul, egymás kezét fogva.
Valahol talán éreztük, hogy ez nem egy egyszerű futó kaland lesz, a kerítés kapuja pedig az új életünk kapuja lett, melyet átlépve egy új világba érkezünk.
Egy olyan életbe, ahol most kezdődik minden és minden olyan lehet amilyennek mi megálmodjuk.

A házba érve nem volt nagy lerohanás, sem ruhaletépés és őrült szex.
Igazi érzéki, nagyon romantikus, kicsit félszeg első éjszakánk volt.
Minden érintése, csókja örökre beleégett a szívembe, olyan forró és szenvedélyes volt. Ha egyszer választanom kellene mi az a 3 dolog amit soha nem szeretnék elfelejteni, az egyik biztosan ez az éjszaka lenne.

Csodálatos és felejthetetlen volt, ám a legérdekesebb részt reggel kaptam.
Nem, nem kaptam tálcán, ágyban, vörös rózsás reggelit, sőt szerintem reggelinek való sem volt otthon 😄
Egy egyszerű kérdést kaptam:
– Én annyira szeretlek, hogy azt el sem tudom mondani, és olyan jó veled, azt szeretném ha ez mindig így lehetne 😙 Azt szeretném, ha a feleségem lennél !!!
Lennél ? ❤❤❤❤❤

A kérdés váratlan volt, csakúgy mint az elmúlt pár hónapban minden ami velem történt. Mégis olyan természetes volt, mint az hogy levegőt veszünk vagy süt a nap és a nappalok felváltják az éjszakát.
– De ezt most hogy ???? Biztos ???

Én nemrég bontottam fel egy eljegyzést, most ismét ott tartok!  De ezt már nem éreztem tehernek. Most inkább megfordult a helyzet, a hiányától éreztem volna azt, hogy megfulladok 😙

– Igen ! Én biztos vagyok benne, hogy ezt akarom ! Szeretlek, jó veled és azt akarom, hogy mindig velem legyél. Mindig érezni akarom a bőröd illatát, szagolgatni akarom a hajad, hallani akarom a nevetésed, az életed része akarok lenni
– Hát megleptél 😊 de igen, leszek a feleséged !!!!!

Így történt, hogy egy éjszaka után elhatároztuk, hogy összeházasodunk